LUOMUS

Luonnontieteellinen keskusmuseo

Vappushokkelo valtaa Kumpulan puutarhan

24.4.2015
Salla Mehtälä

Vapun vauhdikkain lastentapahtuma järjestetään Kumpulan kasvitieteellisellä puutarhalla jo 54. kertaa. Tarjolla on jännittävää luontoaiheista ohjelmaa perheen pienimmille. Biologian opiskelijoiden ainejärjestön, Symbioosi ry:n, perinteisessä tapahtumassa tutustutaan luonnon ihmeisiin hauskasti ja toiminnallisesti.

Luvassa on muun muassa meteoriittien ja tulivuorten ihmettelyä, ongintaa ja arvontaa, mikroskooppeja, kasvien istutusta ja tietysti tapahtuman sydän, Shokkelorata. Tämän vuoden Shokkelossa matkataan syvänteistä kohti huippua mitä erikoisimpien maailmankolkkien kautta – aina jäätiköiden pingviinien luota sademetsien latvuksiin! Eläimiäkin on tapahtumassa mukana liuta. Kahvilasta ja ruokakojuilta saa evästä vauhdikkaaseen päivään.

Kumpulan kasvitieteellinen puutarha sijaitsee osoitteessa Jyrängöntie 2. Vappushokkelopäivänä käytössä on ainoastaan Jyrängöntien portti, jossa on lipunmyynti. Lippujen hinta on lapsilta 4 euroa ja aikuisilta 2 euroa. Vappushokkelon tuotosta 10 prosenttia ohjataan luonnonsuojeluun Symbioosin Luonnonsuojeluapurahan muodossa.

Lisätietoa Vappushokkelosta löytyy osoitteesta www.vappushokkelo.com ja Vappushokkelon Facebook-sivulta.

Tervetuloa!

Avainsanat: 

Kasvitieteellinen puutarhaUutisetKumpulan puutarha