LUOMUS

Luonnontieteellinen keskusmuseo

Tervetuloa viettämään Suomen luonnon päivää 25.8. Kumpulan kasvitieteelliseen puutarhaan

7.8.2018

Luomus kutsuu Kumpulan kasvitieteelliseen puutarhaan piknikille Suomen luonnon päivänä la 25.8.2018 Puutarhassa voit suunnata kulkusi hyötykasvimaalle ja bongata mielenkiintoisen vihanneksen, jota testata omalla pihalla tai palstalla ensi kesänä. Voit myös levittää piknik-huovan keskusaukion puiden varjoon tai nauttia Kesäkahvila Kummun antimista. Tapahtuman aikana voit tutustua myös Luomuksen geologisiin kokoelmiin Kumpulan historiallisessa pääkartanossa.

Ilmainen sisäänpääsy sekä puutarhaan että geologisiin kokoelmiin. Puutarha ja Kesäkahvila Kumpu on avoinna normaalisti klo 11–18. Geologiset kokoelmat ovat avoinna klo 13–16.

Tervetuloa!

 

Kumpulan kasvitieteellinen puutarha

Puutarha ja kahvila Kumpu ovat avoinna 2.5.–30.9. tiistaista sunnuntaihin, kello 11–18. Suljettu maantaisin. Jyrängöntie 2, Helsinki. Vallilan siirtolapuutarhan ja Kumpulan tiedekampuksen välissä.

Puutarha on maksullinen. Pääsyliput: 6/4/3/0 euroa, kausikortti 20 euroa. Lipunmyynti kahvilassa. Kesäkahvilan Kummun toimijat tavoittaa sähköpostista kahvilakumpu@gmail.com, p. 040 0170520. Puutarhassa voi myös järjestää perhejuhlia ja muita tilaisuuksia.

Avainsanat: 

UutisetKasvitieteellinen puutarhaKumpulan puutarhaKaisaniemen puutarhaLuonnontieteellinen museo