LUOMUS

Luonnontieteellinen keskusmuseo

Suomen luonnon päivä 31.8. Kumpulan kasvitieteellisessä puutarhassa

5.8.2019
Luomuksen yleisöpalvelu

Elokuisena lauantaina 31.8. Luomus kutsuu sinut viettämään Suomen luonnon päivää Kumpulan kasvitieteelliseen puutarhaan. Päivän ajan puutarhaan on vapaa pääsy.

Ota piknik-eväät mukaan ja istahda puiden varjostamalle nurmikentälle tai nauti mukava lounas Kesäkahvila Kummussa. Viipyile Suomen luonnon helmassa tai ihmettele kyökkikasveja. Entä miltä Pohjois-Amerikan, Kaukoidän tai Japanin kasvit näyttävätkään Suomen luonnon juhlapäivänä? Puutarhassa riittää katseltavaa koko päiväksi!

Tapahtuman aikana voit tutustua myös Luomuksen geologisiin kokoelmiin Kumpulan historiallisessa pääkartanossa.
Puutarha ja Kesäkahvila Kumpu ovat avoinna klo 11–18 (Keittolounasta on tarjolla klo 11-15) ja geologiset kokoelmat ovat avoinna klo 13–16.

Kumpulan kasvitieteellinen puutarha

Puutarha ja Kesäkahvila Kumpu ovat avoinna 2.5.–30.9. tiistaista sunnuntaihin, kello 11–18. Suljettu maantaisin. Jyrängöntie 2, Helsinki. Vallilan siirtolapuutarhan ja Kumpulan tiedekampuksen välissä.
Puutarha on maksullinen. Pääsyliput: 7/5/4 euroa, kausikortti 24 euroa. Lipunmyynti kahvilassa. Kesäkahvilan Kummun toimijat tavoittaa sähköpostista kahvilakumpu@gmail.com, p. 040 0170520. Puutarhassa voi myös järjestää perhejuhlia ja muita tilaisuuksia.

Avainsanat: 

UutisetKasvitieteellinen puutarhaKumpulan puutarha