LUOMUS

Luonnontieteellinen keskusmuseo

Opastukset Kaisaniemen kasvitieteellisessä ulkopuutarhassa kesällä 2020

15.6.2020
Luomuksen yleisöpalvelutiimi

Kaisaniemen kasvitieteellinen puutarha on helsinkiläisten virkistävä keidas keskellä kiireistä kaupunkia. Sen tärkeimmät tehtävät ovat kuitenkin tieteellisiä ja luontoa suojelevia. Tiedätkö minkälaista maailmanlaajuisesti arvokasta työtä tehdään aivan silmiesi edessä, kukkien lomassa? Tule mukaan tietoiskulle, jolla tutustutaan puutarhan historiaan, toimintaan ja kasvitieteelliseen kokoelmaan.  

Luomuksen oppaan vetämiä maksuttomia suomenkielisiä yleisökierroksia järjestetään Kaisaniemen kasvitieteellisessä puutarhassa  1.7.–13.8.2020 ti–to ja seuraavina lauantaipäivinä: 11.7., 25.7. ja 8.8. Ulkopuutarhaan sijoittuvat kierrokset alkavat aina klo 11.00 ja 14.00 ja ne lähtevät kasvihuoneiden sisäänkäynnin luota.

Opastukset ovat kaikille avoimia, eikä niille tarvitse tai voi ilmoittautua etukäteen. Kierrosten osallistujamäärä on kesällä 2020 rajattu 15 henkilöön, jotta riittävien turvavälien pitäminen on mahdollista. Mikäli maksimimäärä ylittyy, järjestämme kaksi peräkkäistä kierrosta. Tule ja antaudu noin puoleksi tunniksi kasvien vietäväksi!  

Kaisaniemen kasvitieteellinen puutarha

Kaisaniemenranta 2, Helsinki 
Kasvihuoneet avoinna ti–ke ja pe–la 10–17, to 10–18 ja su 10–16, pääsymaksut 10/8/5 euroa, sisäänpääsy myös museokortilla. 
Ulkopuutarha on avoinna päivittäin klo 9–20, ympäri vuoden. Vapaa pääsy!
Luomus.fi/kaisaniemi

Puutarhan alueella toimii myös Café Viola

Avainsanat: 

Kaisaniemen puutarha