LUOMUS

Luonnontieteellinen keskusmuseo

Music for Plants - vihervoimaa, visuaalisia elämyksiä ja uusia äänimaisemia

4.11.2021
essi_huotari


Music for Plants  tuo vihervoimaa, visuaalisia elämyksiä ja uusia äänimaisemia kaamosajan keskelle Kaisaniemen kasvitieteelliseen puutarhaan.

Music for Plants on viiden päivän mittainen tapahtuma, jossa Kaisaniemen kasvitieteellisen puutarhan kasvihuoneet täytyvät musiikista, veistoksista ja video- sekä valotaideteoksista 1.–5.12. ajaksi. Luomme Suomen pimeimpään vuodenaikaan, talvisen kaamoksen keskelle, ainutlaatuisen tilan, jossa voi nauttia kasvien vihervoimasta ja saada energiaa valosta. Taideteokset kertovat kasvien voimasta ja ihmisen sekä muun luonnon yhteisestä hyvinvoinnista. Taiteilijat ovat toteuttaneet ne kasvihuoneiden vehreyden ja historiallisten huoneiden inspiroimana.

Music for Plants kutsuu sinut rauhoittumaan kasvitieteellisen puutarhan ja taiteen pariin.

Liput 22,5 €/ 11,5 € (alle 18-vuotiaat), sisältää Tiketin palvelumaksut.

Lippuja voi myös ostaa paikanpäältä, mutta ostamalla liput ennakkoon varmistat sisäänpääsysi. 

Näyttelyn taiteilijat: kiinalaiskanadalainen säveltäjä Yu Su, suomalaiset säveltäjät Timo Kaukolampi, Exploited Body, AHO, Ringa Manner ja Denzel, videotaiteilijat Aliina Kauranne, Liisa Vääriskoski ja Matti Vesanen, veistäjät Landys ja Eetu Sihvonen, valokuvaaja Sofia Okkonen, taiteilija Antoine Paikert ja valotaiteilijat Alexander Salvesen, Mikko Törrönen and Sami Tas. Loput näyttelyn taiteilijoista julkaistaan myöhemmin.

Tapahtuma-aika: ke-su 1.-5.12, klo 15–22.

Tapahtumassa on huomioitu terveysturvallisuus erityistoimenpiteillä. Lippuja on myynnissä rajoitettu määrä jokaiselle alkavalle puolituntiselle. Kasvihuoneissa voi kuitenkin viettää haluamansa pituisen ajan klo 22.00 asti. Lue lisää koronavirustoimenpiteistä Luomuksessa täältä. Lipuja voi ostaa lippukaupasta (Tiketti) niin kauan kuin vapaita paikkoja riittää, vielä tapahtumapäivänäkin.

Kaisaniemen kasvitieteellinen puutarha
Kaisaniemenranta 2, Helsinki
Lisätiedot Luomus.fi/Kaisaniemi
Luomuksen yleisökohteisiin sisäänpääsy koronapassilla 4.12. alkaen (yli 16-vuotiaat).

Avainsanat: 

tapahtumaKasvitieteellinen puutarhaKaisaniemen puutarha