LUOMUS

Luonnontieteellinen keskusmuseo

Luonnontieteellisen museon etäopastukset jatkuvat vielä maaliskuun ajan!

19.2.2021
essi_huotari

Luonnontieteellisen museon etäopastukset jatkuvat vielä maaliskuun ajan! Suomen luontoa koskevaan näyttelyyn pääsee tutustumaan oppaan johdolla etänä aina tiistasta torstaisihin 2.3.–25.3.2021. Oppaamme kuljettaa ryhmää etänä läpi näyttelyn teemojen ja tutustuttaa katsojat Suomen neljään vuodenaikaan. 

Suomen luonnon rikkautena on neljä erilaista vuodenaikaa. Näyttelyssä kuljetaan keväiseltä etelärannikolta sisämaan vehmaaseen kesään ja syksyisten rengastusretkien, metsien ja soiden kautta pohjoisen hyytävän kylmään talveen. Matkalla kohdataan monenmoisia eläimiä erilaisissa ympäristöissään!   

Oppaamme on henkilökohtaisesti paikalla ja esittelee vuodenaikojen kiertoa ja muun muassa eläinten erilaisia tapoja sopeutua niihin. Etäopastuksia järjestetään maaliskuussa aina tiistaista torstaihin klo 9.30, 11.30 ja 13.00. Opastus on vuorovaikutteinen ja sen aikana on mahdollista esittää kysymyksiä oppaallemme. 

Etäopetukselle voi osallistua helposti kotiluokasta käsin. Opastukset on suunnattu alakoululaisille (1–6 luokat) ja ryhmäkooksi suositellaan yhtä luokkaa.   

Opastukset toteutetaan Zoom-yhteydellä. Oppaamme johtama osuus kestää 30 minuuttia ja lisäksi kysymyksille sekä teknisille järjestelyille on varattu 15 minuuttia, joten koko etätapaamiselle kannattaa varata 45 min aikaa.  

Tervetuloa tutustumaan Suomen luonnon monimuotoisuuteen!

Etänä toteutettu opastus on maksuton maaliskuun ajan.

Lisätiedot puhelimitse numerosta 02941 28855 ma, ti ja to klo 13–15 tai sähköpostitse osoitteesta: opastukset@luomus.fi