LUOMUS

Luonnontieteellinen keskusmuseo

Kasvienergiaa, valotaidetta ja ambienttunnelmaa Kaisaniemen kasvitieteellisessä puutarhassa

31.10.2019
Luomuksen yleisöpalvelu

Ambient-musiikkia ja valo-, sekä videotaidetta sademetsässä keskellä pimeintä syksyä? Kyllä, kiitos! 

Curiosity Trip: Kasvien hyvää tekevä vaikutus ja trooppisen ympäristön tarjoama viherterapia nousevat uudelle tasolle 20.–24.11., kun Music For Plants -tapahtumasarja luo Kaisaniemen kasvitieteellisen puutarhan kasvihuoneisiin kokonaisvaltaisen taideteoksen. Näyttävän valaistuksen, videotaiteen ja ambient-musiikin myötä vierailija pääsee rauhoittavalle ja voimaannuttavalle matkalle kasvien valtakuntaan. Historiallisissa kasvihuoneissa esiintyy Music For Plants -tapahtumasarja aikana useita ambient-genren suunnannäyttäjiä ja nousevia kykyjä. Tapahtuman visuaalisen ilmeen on luonut Veli.fx animaatiostudion luova johtaja Matti Vesanen. 

Ota loppuvuoden kiireiden keskellä hetki omaa aikaa tai jaa ainutlaatuinen kokemus yhdessä ystävän kanssa! Viisipäiväisen tapahtuman aikana kasvihuoneet ovat avoinna vain ilta-aikaan ja asiakkaiden käytössä ovat palmusali sekä sademetsä- ja savannihuoneet. Tapahtuman jälkeen palataan taas perinteisempään kasvihuonetunnelmaan ja normaaleihin aukioloaikoihin. 

Aukioloajat ja hinnat

Teos on auki keskiviikkona ja torstaina 20. ja 21.11. kello 16–21, jolloin lippujen hinnat ovat aikuiset 13 €, lapset (alle 18 v.) ja opiskelijat 7 € sekä museokorttia näyttämällä 3 €, ei muita etuuksia. Liput myynnissä vain Kaisaniemen kasvihuoneiden lippukassalla. 

Viikonloppuna, pe–su 22.–24.11. tapahtumassa on esiintymässä elektronisen musiikin suunnannäyttäjiä Jori Hulkkosesta Ringa Manneriin. Tällöin liput tapahtumaan ovat 17,50 €. Tarkemmat tiedot viikonlopun esiintyjistä ja ohjeet lippujen lunastamiseen tapahtuman Facebook-sivulla. Rajoitettu määrä ennakkolippuja saatavilla Tiketin kautta.  

Korjaus 22.11.2019: Jimi Tenor on korvannut Jori Hulkkosen. Lisätiedot esiintyjistä
 

Kaisaniemen kasvitieteellinen puutarha
Kaisaniemenranta 2, Helsinki
Luomus.fi/Kaisaniemi

 

Avainsanat: 

UutisetKaisaniemen puutarha