LUOMUS

Luonnontieteellinen keskusmuseo

Ihana Helsinki -tapahtuma kasvitieteellisillä puutarhoilla 23.–26.5.

1.4.2019
Luomuksen yleisöpalvelu

Olemme mukana Ihana Helsinki -tapahtumassa! Ihana Helsinki kukittaa Helsingin 23.–26.5.2019. Kaisaniemen ja Kumpulan kasvitieteellisissä puutarhoissa pääset sukeltamaan oppaan johdolla kukkien maailmaan pintaa syvemmälle. 

Yleisöopastukset Kaisaniemessä 

Tiesitkö, että alppiruusu on sukua mustikalle? Tai verenpisara horsmille? Opastettu kierros evoluutiopuun oksilla paljastaa nykypäivän kasvien sukulaisuussuhteet ja monimuotoisuuden salat. Lisäksi kierroksella ihaillaan puutarhan keväisiä kukkijoita. Opastus lähtee Kaisaniemen kasvitieteellisen puutarhan (Kaisaniemenranta 2) kasvihuoneen sisäänkäynnin edestä torstaina 23.5. klo 16, 17 ja 18 ja lauantaina 25.5. klo 11:30 ja 13:30. Maksuttomat opastukset ovat kaikille avoimia eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tule ja antaudu vajaaksi tunniksi kasvien vietäväksi!

Yleisöopastukset Kumpulassa

Mistäpäin maailmaa löytyvät ihanassa Helsingissä selviävät lajit? Kumpulan kasvitieteellisen puutarhan 6 hehtaarin ulkoilmalaboratoriossa tutkitaan, mistä kasvinmetsästys kannattaa! Astu kasvimaantieteilijän saappaisiin ja lähde matkalle maailman ympäri. Puutarhaopastus lähtee Kumpulan kasvitieteellisen puutarhan (Jyrängöntie 2) kahvilan terassilta perjantaina 24.5. klo 16 ja 17. Opastukset sisältyvät puutarhan sisäänpääsyn hintaan (7/5/4 €). Kierroksille ei tarvitse ilmoittautua, mutta lunastathan puutarhan sisäänpääsytarran kahvilasta ennen kierroksen alkua.​ 

Kierrettävä kukkateosnäyttelyn teokset

Kierrettävän kukkateosnäyttelyn teokset ja tiedot taiteilijoista löytyvät Ihana Helsinki -tapahtuman verkkosivuilta. Tervetuloa ihastumaan!

 

Lisätiedot

Avainsanat: 

Kasvitieteellinen puutarhaKumpulan puutarhaKaisaniemen puutarha