LUOMUS

Luonnontieteellinen keskusmuseo

Hurmaannu hyönteisistä -tapahtuma Luonnontieteellisessä museossa

29.4.2019
Luomuksen yleisöpalvelu

Onko kaikilla perhosilla siivet ja kovakuoriaisilla aina kova kuori? Kuinka monta sudenkorentolajia Suomessa esiintyy? Kuka kävi pölyttämässä omenapuun? Opi tunnistamaan kuusijalkaiset kaverimme, ymmärrä hyönteisten hyödyllisyys ja vaikutu hyönteisten lajikirjosta Luonnontieteellisessä museossa pe 14.6. ja la 15.6. klo 10–17!

Hyönteistapahtumassa tutustut hyönteisten monimuotoisuuteen, pääset hyönteistutkijoiden juttusille ja löydät ehkä uuden harrastuksen. Osallistuminen koko perheelle suunnattuun tapahtumaan sisältyy museon pääsymaksun hintaan.

Lnnontieteellisessä keskusmuseossa hyönteistutkimusta tekee ja hyönteiskokoelmasta vastaa Luomuksen hyönteistiimi. Tiimin juuret juontavat sadan vuoden taakse. Sen edeltäjä Helsingin yliopiston hyönteisjaosto on perustettu vuonna 1919.

Tapahtumaa on Luomuksen hyönteistiimin kanssa järjestämässä Ötökkäakatemia, Helsingin Hyönteistieteellinen Yhdistys / Entomologiska Föreningen i Helsingfors, Suomen Hyönteistieteellinen Seura, Suomen Perhostutkijain Seura ja Hyönteistarvike Tibiale Oy.  

Hyönteistarvikeliike Tibiale esittelee erilaisia hyönteisharrastusvälineitä ja kirjallisuutta. Tapahtumassa tuotteita voi tilata 20 %:n alennettuun hintaan (alennus ei koske kirjallisuutta). 

Luonnontieteellinen museo
Pohjoinen Rautatiekatu 13, Helsinki
Avoinna 1.6.–31.8.2019: ti, ke ja pe–su 10–17, to 10–18
Pääsymaksut: 15 / 12 / 7 euroa, lapset alle 7v. pääsymaksutta (pois lukien päiväkoti- ja muut ryhmät). Sisäänpääsy myös museokortilla. 
Aukioloaikojen poikkeukset ja muut lisätiedot 

 

Avainsanat: 

TiedoteLuonnontieteellinen museo