LUOMUS

Luonnontieteellinen keskusmuseo

Kumpulan kasvitieteellinen puutarha

Kuvaukset

Kumpulan kasvitieteellinen puutarha on avoinna yleisölle kesäkaudella (toukokuu-syyskuu). Kumpulan kasvitieteellisessä puutarhassa voi sisäänpääsymaksun hinnalla kuvata pienimuotoisesti (kuvaaja + 1-4 kuvattavaa henkilöä) ja ilman varausta, kunhan huomioi muiden kävijöiden liikkumisen alueella ja mahdolliset meneillään olevat puutarhatyöt. Liikkua voi nurmikentillä ja käytävillä, mutta istutuksiin ei saa koskea.

Suuremmat tuotantokuvaukset eivät pääsääntöisesti ole mahdollisia ulkopuutarhassa. Poikkeuksena, jos kuvaus liittyy Luomukseen tai tukee Helsingin yliopiston tutkimustoimintaa. Kuvausajasta tulee tällöin sopia ennakkoon sähköpostitse tilat@luomus.fi. Kuvaile yhteydenotossa, miten kuvaus liittyy yliopiston toimintaan tai luonnontieteisiin ja kerro tuotannon koosta ja kestosta sekä toivotusta ajankohdasta ja kuvauspaikasta.


Tilavuokraus

Kesällä 2023 puutarhassa ei ole mahdollista järjestää yksityistilaisuuksia. Luomuksella ei ole vuokrattavia tiloja tai alueita yksityistilaisuuksia varten Kumpulan kasvitieteellisen puutarhan yhteydessä.

 

Sivun vastuuhenkilö: 
Hanna Hyvönen
7.5.2023