LUOMUS

Luonnontieteellinen keskusmuseo

Tiedotearkisto - 2022

Päiväys

Helsingin yliopistossa kehitetty uusi versio Zonation-ohjelmistosta pystyy hyödyntämään monipuolisesti tietoa esimerkiksi lajien ja luontotyyppien esiintymisestä ja yhdistämään näitä tietoon alueen luontoa uhkaavista tekijöistä ja suojelutoimien kust

Avainsanat: 

UutisetTutkimusTiedeuutisetTiedote

Vuonna 2022 Tvärminnen eläintieteellinen asema täyttää 120 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi Luonnontieteelliseen museoon avautuu näyttely, jossa esitellään Itämeren erityispiirteitä ja intohimoisia merentutkijoita uuden tiedon ja ajankohtaisten tutkimus

Avainsanat: 

UutisetTutkimusTiedoteSuomen luontoLuonnontieteellinen museoLuonnon seuranta

Viihdy musiikin ja kasviopastusten parissa lauantaina 7.5.2022! Yleisöopastukset ovat klo 12 ja 14. Keski-Helsingin musiikkiopiston klarinettioppilaat soittavat klo 15 ja 15.30.

Avainsanat: 

tapahtumaKasvitieteellinen puutarhaKaisaniemen puutarhaPuutarha

Kumpulan kasvitieteelliseen puutarhaan on kaikille vapaa pääsy äitienpäivänä 8.5.2022. Tervetuloa!

Avainsanat: 

tapahtumaKasvitieteellinen puutarhaKumpulan puutarha

Vappushokkelo valtaa jälleen Kumpulan kasvitieteellisen puutarhan 1.5.2022 klo 10-17. 

Doc Lounge Espoo esittää Iiris Härmän Luomakunnan vartijat -dokumenttielokuvan Helsingin Luonnontieteellisessä museossa ke 20.4. klo 19.00.

Avainsanat: 

UutisettapahtumaLuonnontieteellinen museo

Tervetuloa mukaan kesän jännittävimmälle leirille, jossa yhdistyy seikkailutaide ja luonnontiede!  Seikkailutaideleiri järjestetään elokuun 8-10 päivä.

Suomalaisista, ruotsalaisista ja norjalaisista tutkijoista koostuva ryhmä esittää uusia avaintodisteita jurakauden suurimman vulkaanisen systeemin purkausten ajankohdasta.

Avainsanat: 

Uutisetluonto-uutinenTutkimusTiedeuutisetMineraalikabinettiGeologia ja paleontologia

Sanna Reposen valokuvanäyttely Punavuorelainen paratiisi on nähtävillä Luonnontieteellisen museon kahvilassa 6.4.–29.5.2022. Ihastu Punavuorelaisen sisäpihan kasvillisuuteen. 

Avainsanat: 

tapahtumaYleistäLuonnontieteellinen museo

Luomus on aloittanut yhteistyön Viikin kirjaston kanssa, mikä on synnyttänyt jo ensimmäiset konkreettiset teot. Yhteistyö alkoi yhteisestä halusta tuoda kaikille ihmisille mahdollisuus oppia luonnosta ja sen ihmeistä. 

Avainsanat: 

UutisetYleistäTiedoteLuonnontieteellinen museo

Pages